Over ons

Sar Petfood is een familiebedrijf opgericht in 1994. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van hondensnacks. De hondensnacks worden gemaakt van slachtproducten die worden ingekocht van EG-gecertificeerde bedrijven. Er worden geen conserveringsmiddelen en additieven aan de snacks toegevoegd, hierdoor worden de vitaminen, mineralen en proteÔnen zo veel mogelijk behouden.

Onze hondensnacks bevorderen de gezondheid:
- Tandplak verwijdering en het instand houden van een gezond gebit.
- Extra vitaminen en mineralen voor gezonde vacht, botten en ogen.
- Houdt uw hond op een natuurlijke manier actief.
- Speciale snacks voor zowel oude als jonge honden.

Wij werken volgens de HACCP richtlijnen. Ons bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd door het VWA (Voedsel Waren Autoriteit). Dit houdt in dat wij werken volgens verordening 1774/2002. Deze verordening zorgt ervoor dat al onze producten op de juiste manier worden geproduceerd, geŽtiketteerd, bemonsterd en traceerbaar zijn. Onze producten zijn allemaal voorzien van productanalyses, T.H.T., datum en batchcodes.


Hertenbot groot

Wat wij doen?

Sar Petfood verwerkt slachtproducten tot hondensnacks. Alle slachtproducten die wij binnen krijgen komen van gecertificeerde slachthuizen. De slachtproducten worden door ons geselecteerd en bewerkt, zodat we een continu kwalitatief product kunnen aanbieden. Als de bewerking en selectie heeft plaatsgevonden dan worden de slachtproducten gedroogd. Dit gebeurd in een afgesloten ruimte waarbij de temperatuur verhit wordt tot 90 graden Celsius. Dit zorgt ervoor dat bacteriŽn zoals salmonella en enteroís definitief worden vernietigd.

Na het droogproces worden de gedroogde slachtproducten gecontroleerd en gesorteerd. Daarna worden de producten opgeslagen in het magazijn. Via een pickorder systeem worden de producten geselecteerd voor de klant, deze worden dan verpakt en geŽtiketteerd. Klanten kunnen de verpakking of etikettering naar eigen wens samenstellen. Er zijn vele verpakkingsmogelijkheden bespreekbaar.

Diverse verpakkingen:
- bulk verpakking;
- consumenten verpakking;
- private label verpakking;
- uw huismerk verpakking.

Onze doelgroep is export, groothandel, grootverbruikers, winkelketens en inkooporganisaties.

Onze kracht is: goede prijs kwaliteit verhouding en een goede service.


 

Raw hide ring (kip)Wij produceren de lekkerste hondensnacks
Sar Petfood b.v.


Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag:
8:00 uur tot 16:30 uur

Wij produceren / drogen hondensnacks op natuurlijke wijze. Wij leveren uitsluitend aan groothandel en inkoop organisaties. 
___________________________________________________________________________________________________________

Slachthuiskade 22a
7602 CV  ALMELO
The Netherlands